Brazilliant kampen

Volgens de Brazilliant Methodologie voetballen in de vakantie:

Vind je het heerlijk om het grootste deel van de dag met een bal bezig te zijn? Doe dan mee met een Brazilliant Voetbalkamp tijdens de vakantie. Schrijf je in via deze site.

Informatie Brazilliant kampen 2019:

Den Haag:

Datum: 2, 3 en 4 januari 2019 
Tijd: 10.00 uur tot 15.30 uur
Locatie: Sporthal Houtrust
Leeftijd: 6 t/m 14 jaar
Kosten: €165,00

Rotterdam:
Datum: 2, 3 en 4 januari
Tijd: 10:00 uur tot 15:30 uur 
Locatie: Sportcentrum de Wilgenring
Leeftijd: 6 t/m 14 jaar
Kosten: €165,00 (VOC-leden krijgen 10% korting)

De Brazilliant Kampen

De speciale voetbalkampen die in de vakanties worden georganiseerd zijn voor jongens en meisjes van 6 tot en met 14 jaar. Tijdens het kamp staat het trainen volgens de "Brazilliant Methodologie" centraal. De training wordt gegeven door speciaal opgeleide trainers. En natuurlijk trainen zij naar jouw niveau, dus beginners en gevorderden zijn van harte welkom.

SLAAP JE THUIS?
Ja. Het kamp heeft een dagvullend programma. Het is een ideaal kamp voor sportieve kinderen die in de vakantie lekker de hele dag met een bal bezig willen zijn. De kinderen worden iedere dag door de ouders gebracht en opgehaald. De ouders kunnen iedere dag de opening en de afsluiting bijwonen.

DE TRAINERS
Het kamp staat onder leiding van Wouter von Brucken Fock, oprichter van Brazilliant Nederland. Hij wordt geassisteerd door speciaal opgeleide trainers die allen ervaring hebben met jeugdtraining en begeleiding.

De prijs voor het kamp is inclusief:

- Lunch, drinks en snacks
- Kamp T shirt
- Leuk kampaandenken

Contact Brazilliant:
 

Tel: 06-24500374

info@brazilliant.nl

Nieuwsbrief
*
Terug naar boven